Ajankohtaista

04.03.2020

JTK Power ja Promeco ovat perustaneet yhteisyrityksen

Factory China

JTK Power ja Promeco ovat perustaneet yhteisyrityksen, jonka nimi on Promeco JTK. (Virallisesti Promeco JTK Electhromechanical System Technology Suzhou Co., LTD). JTK Power ja Promeco omistavat yrityksen puoliksi, ja se aloittaa toimintansa huhtikuussa 2020. Yhteisyritys sijaitsee Kiinassa Suzhoussa.

Promeco JTK alkaa valmistaa sähkömekaanisia kokoonpanoja, joissa yhdistyy Promecon automaatio-osaaminen ja ohutlevytekniikka sekä JTK Powerin ammattitaito vaativassa hitsauksessa.

– Kun yhdistämme osaamisemme, voimme tarjota asiakkaillemme yhä laajempia kokonaisuuksia. Arvostamme Promecon ammattitaitoa ja osaamisemme täydentävät hyvin toisiaan. Promeco on hyvä kumppani, sillä JTK Powerilla on samanlainen yrityskulttuuri ja ihmiset tuntevat toisensa pitkällä aikavälillä. Yhteistyö antaa meille mahdollisuuden kehittyä ja kasvaa, JTK Power Groupin toimitusjohtaja Robert Ollus kertoo.

Promeco JTK tähtää Aasian markkinoille, erityisesti Kiinaan. Aasian markkinat ovat tuttuja, sillä JTK Power on toiminut Kiinassa vuodesta 2012.

JTK Powerin tuotantojohtaja Tomi Korkeavaara näkee, että Kiinan markkina-alue antaa isoja mahdollisuuksia.

– Tarkoituksena on, että meiltä saa tulevaisuudessa laajan kokonaisuuden pakokaasun käsittelyyn liittyviä ratkaisuja, joissa on yhdistetty automaatiota ja vaativia hitsattuja rakenteita. Näille on tarvetta etenkin laivateollisuudessa.

Suzhouhun valmistuu toukokuussa uusi tehdas, jossa toimivat sekä Promeco JTK että JTK Power Groupin tehdas JTK Power Suzhou Co., LTD.

– Uudessa tehtaassa on 7500 neliömetrin tilat, jotka tarjoavat mahdollisuuden jatkaa kasvua. Uudessa tehtaassa pystymme valmistamaan suuria osakokonaisuuksia kasvaville Aasian markkinoille, JTK Power Suzhoun toimitusjohtaja Janne Virtanen kertoo.

 

Lisätietoja:

Robert Ollus

Toimitusjohtaja, myynti

robert.ollus@jtk-power.fi

+358 (0)40 743 3729