Ajankohtaista

29.04.2020

JTK Powerin väestönsuojalaitteille on julkaistu oma verkkosivu

Vaestonsuoja7

JTK Power Väestönsuojalaitteet -verkkosivu on nyt julkaistu. Väestönsuojalaitteille tehtiin oma verkkosivu, sillä niistä haluttiin rakentaa erillinen, selkeä kokonaisuutensa. VSS-sivujen tarkoituksena on, että asiakas saa sivuilta mielikuvan siitä, mitä väestönsuojalaitteita JTK Power valmistaa ja millaista kokonaispalvelua se tarjoaa asiakkaille.

VSS-sivut tuovat JTK Powerin väestönsuoja-asiantuntemusta tunnetuksi ja tarjoavat asiakkaille hyödyllistä tietoa. Uudelta verkkosivulta löytyvät myös tuote-esitteet ja asennusohjeet.

– JTK Powerin kautta saa kaikki väestönsuojiin liittyvät laitteet, tarvikkeet ja asiantuntijapalvelut. Nämä on nyt koottu uusille verkkosivuille. Annamme mielellämme lisätietoa ja autamme oikeiden tuotteiden ja kokonaisuuksien valinnassa, JTK Powerin toimitusjohtaja Robert Ollus kertoo.

Ollus korostaa myös, että JTK Power tekee väestönsuojien parissa tiivistä yhteistyötä Karanttia Oy:n ja Rakennusbetoni- ja Elementti Oy:n kanssa.

Yli 60 vuoden kokemus VSS-tarvikkeista

Mukana sivuston suunnittelussa toimi väestönsuojien asiantuntija Pekka Savio. Savio kertoo, että uusilla sivuilla oli tärkeää tuoda esille myös JTK Powerin pitkä kokemus ja alan tuntemus. JTK Power on valmistanut jo VSS-tarvikkeita jo yli 60 vuotta. Tuotteita on yli 6000 väestönsuojassa.

– JTK Powerilla on pitkät juuret väestönsuojalaitteiden valmistamisessa, sillä kyseinen liiketoiminta lähti liikkeelle Metalli-Jokelasta, joka valmisti väestönsuojatuotteita jo 60-luvulta alkaen. JTK Power on jatkanut tätä hyvin tehtyä työtä, Savio kertoo.

Verkkosivut on toteutettu suomeksi ja ruotsiksi. Sivu noudattaa JTK Power Group -brändin ilmettä ja se on toteutettu yhteistyössä Herea Oy:n kanssa. Katso uudet verkkosivut: https://www.jtk-power-vss.com/