Ajankohtaista

02.04.2020

Sähköpostiosoitteemme ovat muuttuneet

emails 003

Olemme päivittäneet sähköpostiosoitteitamme, sillä haluamme koko JTK Power Groupin henkilöstölle samaa muotoa olevat sähköpostiosoitteet. Tällä muutoksella helpotamme kommunikointia ja tuomme kaikki yritykset JTK Power Group -brändin alle.

Suomen sähköpostiosoitteet

Vanhat Suomen sähköpostiosoitteemme ovat muuttuneet muodosta firstname.lastname@jtk-power.fi muotoon firstname.lastname@jtk-power.com.

Suzhoun/Kiinan sähköpostiosoitteet

Myös JTK Power Suzhoun/Kiinan tehtaan sähköpostiosoitteet ovat muuttuneet muodosta firstname.lastname@jtk-power.cn muotoon firstname.lastname@jtk-power.com.

Info-osoitteet

Lisäksi olemme muuttaneet JTK Powerin info-sähköpostiosoitteita. Uudet sähköpostiosoitteet ovat Suomessa info.fi@jtk-power.com ja Kiinassa info.cn@jtk-power.com.

Muut sähköpostimuutokset

Tulemme muuttamaan sähköpostiosoitteita myös JTK Power Finmec Estonian osalta, mutta vanhat sähköpostiosoitteet ovat voimassa vielä toistaiseksi. Ilmoitamme, kun muutokset tulevat voimaan.

Onko sähköpostini tullut perille?

Vanhat sähköpostiosoitteet toimivat vielä vähän aikaa, joten viestisi ovat kyllä tulleet meille perille. Toivomme, että käytät jatkossa kuitenkin uusia sähköpostiosoitteita.