News

10.05.2022

Etsimme teknistä myyjää määräaikaiseen työsuhteeseen

9S7A9434

Millaisesta työstä on kyse?

Me JTK Powerilla etsimme juuri nyt ammattitaitoiseen joukkoomme Vöyrille väestönsuojapuolelle teknistä myyjää määräaikaiseen työsuhteeseen. Voisitko sinä olla etsimämme henkilö?

Lupaamme monipuolisen työnkuvan: pääset tekemään väestönsuojien sijoituspiirustuksia, solmimaan uusia asiakassuhteita, pitämään huolta jo olemassa olevista asiakkaistamme sekä toimimaan arvokkaana yhteyshenkilönä Suomen suurimmille rakennusliikkeille ja insinööritoimistoille. Työtehtäviä voidaan kuitenkin muokata vahvuuksiesi mukaan.

Millainen yritys JTK Power sitten oikein on?

JTK Power on monipuolinen ja muuntautumiskykyinen keskiraskas konepaja, kotoisin Pohjanmaan Vöyriltä. Erikoisosaamistamme ovat äänenvaimentimet, väestönsuojatarvikkeiden ja hitsattujen rakenteiden suunnittelu ja valmistus. Lisäksi hallitsemme erinomaisesti vaativien ja kovien materiaalien koneistamisen.

Asiakkaamme ovat tietysti maailman parhaita omilla aloillaan. Teemme yhteistyötä esimerkiksi Wärtsilän ja Valmetin kanssa – vain muutamia mainitaksemme.

Vöyrin lisäksi meiltä löytyy tuotantolaitos myös Tallinnasta sekä Kiinan Suzhousta. 

Me JTK Powerilla olemme tottuneet unelmoimaan suuria ja haaveilemme maailmanvalloituksesta. Haluamme olla alan ykköstoimija ja siksi meille on tärkeää, että asiakkaat palaavat luoksemme ja tuotteet eivät. Meillä on sydämen asia, että teemme työt kerralla oikein.

Mitä odotamme sinulta?

Tehtävässä menestyäksesi sinulta olisi hyvä löytyä tekninen koulutus ja/tai työkokemusta metalli- tai rakennusalalla. Voit olla esimerkiksi myynnistä kiinnostunut insinööri, joka on vasta työuransa alussa.

Toivomme, että hallitset myös 2D ja 3D CAD-suunnitteluohjelmat sekä Office -tuoteperheen ohjelmat vähintään perustasolla.

Kyky organisoida omaa ja muiden työtä sekä työskennellä itsenäisesti ovat tässä tehtävässä avainasemassa. Jos satut vielä olemaan käytännönläheinen ja ratkaisukeskeinen tyyppi, olet jo todella vahvoilla!

Tehtävässä työskennellään paljon yhdessä asiakkaiden kanssa, joten toivomme, että sinulla on hyvät vuorovaikutustaidot ja viihdyt ihmisten seurassa.

Katsomme eduksi myös rakennusteollisuuden lainsäädännön tuntemuksen sekä laajan kontaktiverkoston.

Tehtävä edellyttää hyvää kirjallista ja suullista suomen kielen hallintaa. Hyvä osaaminen englannin kielessä katsotaan eduksi.

Miksi valitsisin JTK Powerin työpaikakseni?

Meillä pääset luomaan vastuullisen ja mielenkiintoisen roolin, jossa kehityt jatkuvasti ja olet mukana rakentamassa yrityksemme menestystarinaa.

JTK Powerilla saat kehittää osaamistasi ja ammattitaitoasi jatkuvasti ja tarjoamme säännöllisesti mahdollisuuksia kouluttautua yhä rautaisemmaksi ammattilaiseksi. Meillä pääset työskentelemään yhdessä alan huippuosaajien kanssa, ja siksi työsuhteet JTK Powerilla tuppaavat olemaan pitkiä.

Vöyrin tuotantolaitoksemme sijaitsee vain puolen tunnin ajomatkan päässä Vaasan keskustasta. Tarjoamme mahdollisuuden myös etätyöhön.

Olisi mahtavaa saada juuri sinut osaksi JTK Powerin tiimiä!

Miten haen tätä paikkaa?

Mikäli työnkuvaus herätti kiinnostuksesi ja tunnistit itsesi etsimästämme henkilön kuvaksesta, lähetäthän CV:si ja vapaamuotoisen hakemuksesi viimeistään 31.5.2022 osoitteeseen jenni-sofia.viitala@jtk-power.com. Aloitamme haastattelut heti tehtävään soveltuvien henkilöiden haettua paikkaa.

Työ alkaa 1.6.2022 tai heti sopivan henkilön löydyttyä. Työsuhde on määräaikainen ja sen kesto on 12 kuukautta. Tarvittaessa sopimusta voidaan jatkaa.

Lisätietoa tehtävästä antaa myyntijohtajamme Janne Virtanen numerosta +358 407019361 ja sähköpostitse janne.virtanen@jtk-power.com sekä väestönsuojapuolen, tuote- ja myyntipäällikkömme Jenni-Sofia Viitala numerosta +358 407398590 ja sähköpostitse osoitteesta jenni-sofia.viitala@jtk-power.com.