News

20.04.2022

JTK Powerilla urasi kehittyy kansainvälisessä ja dynaamisessa tiimissä

9S7A9435

JTK Power Group on kasvanut tasaisen varmasti muutaman viime vuoden aikana. Taatakseen kasvun ja vastatakseen asiakkaiden tarpeisiin entistä paremmin, yritys haluaa kasvattaa tiimiään erialojen osaajilla. Uramahdollisuuksia on tarjolla tuotannossa ja tuotekehityksessä sekä talouden ja hallinnon tehtävissä. JTK Powerilla on jatkuva tarve hitsaajille, tuotannon asiantuntijoille sekä suunnitteluinsinööreille. Etsinnässä on myös talouspäällikkö, jonka vastuulla on talousosasto.

Oletko kiinnostunut haastavasta ja itsenäisestä työskentelystä, jossa voit kehittyä? Tämä on mahdollisuutesi!

Kilpailukykyinen palkkaus ja loistavat mahdollisuudet urakehitykseen

Hitsaajan ammatti on fyysinen työ, jossa tarvitaan hyvää kuntoa. JTK Powerilla hitsaajat työskentelevät raskaiden osien ja vaativien materiaalien parissa. Raskaiden rakenteiden yhteen hitsaaminen on tarkkaa puuhaa, joten laatuvaatimukset ovat korkeat. Asiansa osaava hitsaaja huomataan ja myös palkitaan tekemästään työstä, Robert Ollus, JTK Power Groupin toimitusjohtaja, kertoo.

– Valmistamme maailman parhaat äänenvaimentimet, koska hitsaajamme ovat niin ammattitaitoisia. Ymmärrämme työn vaativuuden ja siksi tarjoamme hitsaajillemme hyvin kilpailukykyisen palkkauksen.

Aiempi työkokemus hitsaamisesta on etu, mutta mahdollisuuksia tarjotaan myös untuvikoille, joilla on soveltuvuus alalle ja palava halu oppia lisää. Kehittyminen ja jatkuva oppiminen ovat avainasioita jokaisen työntekijän ammatillisessa kasvussa.

– Uransa alussa olevat hitsaajat osallistuvat mittavaan harjoitusohjelmaan. Ohjelman alussa heille osoitetaan ohjaaja, joka auttaa heitä puolen vuoden ajan työsuhteen alusta. Kokeneemmat hitsaajat, jotka haluavat laajentaa tietämystään voivat toimia projektipäällikkönä ja ottaa vastuun koko projektista.

Yrityksessä tarvitaan sekä käytännön taitajia että teoreettisia ajattelijoita. R&D-osasto etsii vahvistuksia tuotteiden ja tuotannon kehittämiseen. Tarjolla on myös loistavia kesätyömahdollisuuksia suunnitteluinsinööreille kehitystyön parissa, Ollus tähdentää.

Kansainvälinen ja reilu työpaikka, jossa työntekijöiden hyvinvointi on keskiössä

JTK Power Group toimii Suomessa, Virossa ja Kiinassa. Niille, jotka ovat kiinnostuneita matkustamisesta ja uusista kokemuksista, on hyvät mahdollisuudet suuntautua sellaisiin tehtäviin. Työpaikalla ilmapiiri on reilu, avoin ja rehellinen. Yrityksessä työskenteleviltä odotetaan suoraselkäisyyttä ja kunnioitusta muita kohtaan.

– Meidän tavoitteenamme on olla reilu työpaikka, jossa kaikkia kohdellaan tasa-arvoisesti, titteleistä viis. Työnantajana pyrimme olemaan joustavia työaikojen suhteen. Vastavuoroisesti odotamme samaa joustavuutta myös työntekijöiltämme, jos tarvetta on. Työnantajana odotamme myös, että työntekijät hoitavat työnsä hyvin ja pitävät kiinni korkeista laatuvaatimuksistamme.

Yrityksessä investoidaan suuresti työntekijöiden psyykkiseen ja fyysiseen hyvinvointiin sekä työolojen kehittämiseen. Vöyrin tehtaalla on yksi Suomen tehokkaimmista ilmastointi- ja suodatinjärjestelmistä.  Puhtaan ja raikkaan ilman huomaa heti, kun astuu hitsauspajalle. Työkalut, varusteet ja laitteet ovat moderneja ja niitä myös kehitetään jatkuvasti.

– Panostamme hyvään työergonomiaan ja tähtäämme siihen, että meillä on puhtain ilma, jos verrataan muihin Suomen konepajoihin. Tarjoamme työntekijöillemme myös etuja, kuten Epassin ja kattavan sairauskuluvakuutuksen.

– Meille on tärkeää, että työntekijämme haluavat tulla töihin. Järjestämme henkilökunnan juhlat joka kesä ja joulu, teemme retkiä sekä opintomatkoja ja pidämme työntekijämme kartalla siitä, mitä yrityksessä tapahtuu.

Liity dynaamiseen tiimiimme!

Etsimme ihmisiä, jotka jakavat meidän arvomme, haluavat oppia lisää, haastaa itseään ja tehdä työnsä hyvin. Meille on ominaista halu kehittyä jatkuvasti. Jos alat työskennellä kanssamme, voit olla varma urasi kehittymisestä. Jos sinulla on tarvittava määrä kunnianhimoa, autamme sinua mielellämme matkallasi kohti urasi huippua.

Kiinnostuitko? Meille töihin hakeminen ei voisi olla helpompaa. Voit soittaa, lähettää sähköpostia tai käyttää WhatsAppia. Katsotaan sitten, mihin yhteydenotto johtaa!

Robertin yhteystiedot:

robert pieni bw
Robert Ollus
CEO JTK Power Group, MD JTK Power Finland, Sales

 

Avoimia työpaikkoja

Hitsaaja

Suunnitteluinsinööri

Talous ja hallinto

 

Lue lisää

Millaista on hitsaajan työ JTK Powerilla? Lue lisää

Insinööristä myyntimieheksi – Anders Kannelhovin urapolku JTK Powerilla

Lue lisää meistä verkkosivuillamme