Ajankohtaista

13.12.2023

JTK Power teki joululahjoituksen lapsien hyväksi

joulukerays 2023 keraystunnus fi nelio2

JTK Power osallistuu myös tänä vuonna Pelastakaa Lapset Ry:n joulukeräykseen. Yritys on osallistunut keräykseen jo neljänä perättäisenä jouluna. JTK:ssa koetaan, että heillä on velvollisuus auttaa ja tukea yhteiskunnassa heikommassa asemassa olevia, erityisesti lapsia.

– Jokaisella lapsella täytyy olla mahdollisuus käydä koulua sekä harrastaa jotain vapaa-ajallaan. Yhteiskunnan tulevaisuus lepää lasten ja nuorten hartioilla, ja siksi haluamme yrityksenä olla mukana auttamassa ja luomassa uskoa suomalaiseen yhteiskuntaan lasten ja nuorten keskuudessa. Pienellä avulla saattaa olla suurikin merkitys lasten tulevaisuuden kannalta, kertoo Daniel Byggningsbacka, JTK Powerin kirjanpitäjä ja keräyksen puuhamies.

JTK Power haastaakin yrityksiä osallistumaan Pelastakaa Lapset Ry:n yritysjoulukeräykseen ja näyttämään, että suomalaiset yritykset välittävät. Joulukeräyksellä autetaan kotimaan vähävaraisia lapsiperheitä ja syrjäytymisvaarassa olevia lapsia. Lahjoituksia voi tehdä osoitteessa: https://www.pelastakaalapset.fi/kampanja/joulukerays-yrityksille/

Pelastakaa Lapset on maailman johtava sitoutumaton lapsijärjestö, joka saa aikaan välittömiä ja pysyviä muutoksia lasten elämässä. Yhdessä turvaamme jokaisen lapsen oikeuden elämään, suojeluun, oppimiseen ja osallisuuteen Suomessa ja maailmalla.