Meille töihin

Menestyksemme ydin ovat työntekijämme – meillä olet osa turvallista yritystä

JTK Power on erikoistunut vaativien teräsratkaisujen valmistamiseen maailman johtaville yrityksille voimalaitoksiin, rakennusalalle sekä laiva- ja prosessiteollisuuteen. Käytännössä valmistamme äänenvaimentimia, väestönsuojatuotteita sekä tarjoamme mekaanista ja akustista palvelua. Teemme myös vaativia koneistus- ja alihankintatöitä. Menestyksemme syntyy työntekijöidemme osaamisen kehittämisestä ja arvostamisesta sekä yhteistyöstä asiakkaidemme kanssa.

Tuotteidemme on toimittava hyvin vaativissa tilanteissa – sellaisissakin olosuhteissa, joita voi olla vaikea kuvitella. Me seisomme tuotteidemme takana, koska me pidämme huolta, että valmistusprosessimme täyttävät tarkasti alan säädökset ja lait. Pitkäjänteinen tekeminen on meille ominaista, toimialallamme ei haeta pikavoittoja vaan asiakkaitamme parhaiten ja mahdollisimman pitkään palvelevia ratkaisuja. Puhallamme yhteen hiileen – toimimalla saumattomasti niin toimistossa kuin hallissa, autamme asiakkaitamme valmistamalla hiljaisia ja turvallisia tuotteita.

Jotta voimme mennä tuotteistamme takuuseen, pidämme huolta työntekijöidemme osaamisesta työtehtävien vaatimusten mukaan. Tarjoamme täydennyskoulutusta varmistaaksemme työntekijöidemme osaamisen pysymisen ajan tasalla. Olemme tehneet pitkään yhteistyötä kouluttavien tahojen kanssa. Viihdyt meillä, jos olet halukas kehittymään ja oppimaan uutta.

Työntekijöidemme hyvinvointi on merkittävä osa menestystämme – tähtäämme siihen, että meiltä jäädään terveenä eläkkeelle. Panostamme työturvallisuuteen sekä -ergonomiaan, tehtaallamme vierailee säännöllisesti työfysioterapeutti, ja tehtaallemme hankitaan työtä keventäviä ratkaisuja. Kehitämme työturvallisuutta yhdessä, joten jos olet tarkkaavainen ja innokas kertomaan kehitysideoita, kuulemme niistä mielellämme.

Meillä viihdytään, siitä kertovat pitkät työuramme. Kun töitä tehdään pitkään yhdessä, opitaan myös tuntemaan toisemme. Meille hyvä työilmapiiri on tärkeä ja mielestämme se rakentuu oikeista ihmisistä oikeissa työtehtävissä. Kun työhön suhtautuu kunnianhimoisesti, on siinä helpompi kehittyä ja antaa panoksensa työyhteisön hyväksi. Meillä työt tehdään tosissaan, hyvässä hengessä. Viihdyt meillä, jos haluat olla osa työyhteisöä ja tarjota ammattitaitosi turvallisten ja hiljaisten ratkaisujen kehittämiseen ja valmistamiseen.

Olemme nykyaikainen yritys – emme halua kangistua kaavoihin. Meillä voit sopia joustavista työaikakäytänteistä esihenkilösi kanssa. Työntekijöissämme arvostamme luotettavuutta, täsmällisyyttä, yhteistyökykyä, joustavuutta sekä pilkettä silmäkulmassa.

JTK Power Group – Safe and Silent Solutions