Yritys

On vähän erikoista, että keskiraskaan konepajan tuotteilla voidaan vaikuttaa ihmisten terveyteen ja turvallisuuteen. Näin kuitenkin on tuotteidemme kohdalla.

Nykyään melusaasteista ja -haitoista tiedetään yhä enemmän. Pahimmillaan ne aiheuttavat ihmisessä levottomuutta, huonoa oloa ja muita terveydellisiä haittoja. Ihmiskorva ei aina kuule melua, mutta fyysisiä haittoja voi esiintyä siitä huolimatta. Siksi on tärkeää, että laivoissa, voimalaitoksissa ja muissa melua aiheuttavissa kohteissa on ammattitaidolla suunniteltu ja toteutettu äänenvaimennus. Hätätilanteiden sattuessa taas täytyy olla täysin varma siitä, että väestönsuojalaitteet toimivat, kuten niiden pitäisi.

JTK Power on keskiraskas konepaja, jonka tehtaat sijaitsevat Suomessa Vöyrillä ja Isossakyrössä. Valmistamme äänenvaimentimia, väestönsuojalaitteita, venttiili-istukkarenkaita ja niihin liittyviä tuotteita sekä tarjoamme mekaanista ja akustista palvelua. Uskallamme mennä takuuseen tuotteidemme toimivuudesta tiukassakin paikassa, sillä noudatamme valmistusprosessissa tarkasti alan säädöksiä ja lakeja. Meillä on hyvä konekanta, joka takaa mittatarkat tuotteet ja joustavan tuotannon. Tuotteidemme toimivuus takaa hiljaisen ja turvallisen ympäristön.

Olemme osa JTK Power Groupia, joka on erikoistunut vaativien teräsratkaisujen valmistamiseen maailman johtaville yrityksille voimalaitoksiin, rakennusalalle, laiva- ja kaivosteollisuuteen sekä logistiikka-alalle. JTK Power Groupiin kuuluu kolme yritystä, joista jokainen on erikoistunut omaan osa-alueeseensa, ja JTK Power Groupin kautta asiakas saa ratkaisun laajoihin kokonaisuuksiin.

JTK Powerin menestys syntyy työntekijöiden osaamisen kehittämisestä ja arvostamisesta sekä tiiviistä yhteistyöstä asiakkaidemme kanssa. Pitkäaikaisimmat työntekijämme ovat olleet yrityksen palveluksessa sen perustamisesta lähtien. Pitkäjänteinen yhteistyö asiakkaidemme kanssa mahdollistaa tuotekehitysyhteistyön, josta hyötyvät molemmat osapuolet.

Ota yhteyttä, kun tarvitset kokeneen kumppanin, joka kantaa vastuunsa tuotteiden toimivuudesta.

 

JTK Power Finland – Safe and Silent Solutions

ilmakuvat